7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

LM Trac 287e
Wim van Breda BV

LM Trac 287e

Een volledig elektrische variant van de LM-Trac 287!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De volledig elektrische LM Trac 287e werktuigdrager!

Het nieuwe model is gebaseerd op het kleinste 287-model uit de LM Trac collectie, dat nu wordt aangedreven door drie elektromotoren. De grote voorwielen samen met de sturende achterwielen maken de machine wendbaar. De cabine is over de voorwielen geplaatst, waardoor de chauffeur zeer goed zicht heeft op de werkplek en de werktuigen. De buitenafmetingen van de nieuwe elektrisch aangedreven LM Trac 287e zijn vergelijkbaar met die van zijn broertje met verbrandingsmotor, de LM Trac 287, maar het gewicht is met de accu licht toegenomen en bedraagt ​​nu 1.800 kilogram.

De cockpit van de machine met bedieningsapparatuur is dezelfde als die van het 287 model. Het frame is een volledig nieuwe constructie. De machine heeft twee lithium-ion batterijen van 23 kilowattuur. Eén ervan wordt aan de achterkant van de machine geplaatst in plaats van de dieselmotor, en de andere aan de achterkant van de voorwielen. Door deze positionering is het zwaartepunt zeer laag gebracht.

Beide voorwielen hebben een eigen elektromotor voor de aandrijving (20 kW/stuk). De derde elektromotor (10 kW) drijft een kleine hydraulische pomp aan, die zorgt voor de zogenaamde lichte hydrauliek, dat wil zeggen de hydraulische functies van de fronthefinrichting en de besturing.

Veldtesten hebben uitgewezen dat het volbrengen van een werkdag van acht uur, met één lading (met een accupakket van 2×23 kWh) vrij eenvoudig kan worden gedaan.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top