7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

Ketenintegratie in de praktijk
Become-IT B.V.

Ketenintegratie in de praktijk

Een klein jaar geleden introduceerde Become-IT ketenintegratie. En hoewel nog niet voor iedereen helder is wat dit nu betekent, hebben de leveranciers het inmiddels wel begrepen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Een klein jaar geleden introduceerde Become-IT ketenintegratie. En hoewel nog niet voor iedereen helder is wat dit nu betekent, hebben de leveranciers het inmiddels wel begrepen. De productenbibliotheek in Suite MKB bevat inmiddels 250.000 producten van 90 leveranciers. ‘Producenten en leveranciers benaderen ons omdat zij hierin opgenomen willen worden.’

‘Met onze oplossing voor ketenintegratie willen wij de bestaande relaties tussen hoveniers en hun leveranciers versterken’, legt Leo Kodde van Become-IT uit. Become-IT is de ontwikkelaar van Suite MKB, het softwareprogramma voor hoveniers. Ongeveer een jaar geleden werd ketenintegratie in Suite MKB geïntegreerd. Hoewel het gebruik handig is en het resultaat voor zowel hoveniersbedrijven als leveranciers goed blijkt te zijn, blijft uitleg nog wel nodig.

Wat is ketenintegratie?

Als hovenier of aannemer maak je deel uit van een keten. Je neemt producten af en verkoopt die weer, samen met je dienst: aanleg en onderhoud. Dat betekent dat je te maken hebt met leveranciers, inkoop- en verkoopprijzen en staffelprijzen, maar ook met offertes, opdrachtbevestigingen, inkooporders en -facturen en uiteindelijk de factuur aan je klant. Hoe handig zou het zijn als al deze stappen gekoppeld zouden zijn, inclusief de productcatalogus van je leverancier? Dat is ketenintegratie, en dat is wat Become-IT in de afgelopen tijd heeft ontwikkeld en vervolgens verbeterd en verfijnd.

Lees verder via de link.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top