7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

DRYTECH DROOGKAST PRIMUS 4 STEREX
KOLTEC DRYTECH

DRYTECH DROOGKAST PRIMUS 4 STEREX

Het comfort van droge werkkleding

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Veiligheidskleding of bedrijfskleding is een must in veel bedrijfstakken. Als de werkzaamheden buiten worden uitgevoerd wordt de kleiding blootgesteld aan veel weersomstandigheden. Aan het eind van de dag wordt de werkkleding in de auto gelegd of in de bedrijfsruimte achtergelaten in de hoop dat het de volgende dag weer redelijk is gedroogd. Natte kleding is oncomfortabel en veroorzaakt vaak ziekte en ongemak.
Koltec Drytech heeft de oplossing voor dit probleem. Met de Wintersteiger Drytech droogkasten en wanddrogers beschikken de medewerkers altijd de volgende werkdag over droge kleding, schoeisel en handschoenen.
De PRIMUS SET 4 of 8 STEREX droogkast biedt plaats aan vier of acht sets bedrijfskleding. Daarin is er ruimte voor het drogen van vier tot twaalf jassen of broeken. Via de roosters wordt lucht op een ideale droogwarmte ingeblazen. Het schoeisel en de handschoenen worden op aparte pijpjes geplaatst waar lucht doorheen blaast. Als extra wordt er gebruik gemaakt van STEREX. STEREX is een nieuw proces om Bacteriën, virussen en schimmels te elimineren en om nare geurtjes weg te nemen. STEREX zorgt voor een reductie van wel 99,99% . De kast kan worden aangezet via een elektronisch gestuurde tijdschakelaar met veel instel mogelijkheden. Drytech droogkasten zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar.
De kasten worden in Oostenrijk geproduceerd van solide materiaal en is dubbel beschermd tegen roest. Dat garandeert een lange levensduur.
Wilt u meer weten, neem dan contact op met Wim Troost 06 26022332 w.troost@drytech.nl

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top